NK Krško Posavje

Z igro do zmage

Pogoji poslovanja

Spletna trgovina je registrirana pri in jo izvaja Društva športna šola Posavje – Nogobikci (Sovretova ulica 31A, 8270 Krško, davčna številka 45047430, matična številka 1671952000, zavezanec za DDV: NE).

Spletna trgovina je uradna spletna trgovina Društva športna šola Posavje – Nogobikci in Nogometnega kluba Krško.

Kupec potrjuje, da je seznanjen in se strinja s prodajnimi pogoji. Naročilo kupca ima značaj pogodbe in zavezuje podjetje in kupca.

Nakupovanje

Spletna strank kluba predstavlja ponudbo ter omogoča nakupovanje izdelkov in storitev. Naročilo zavezuje Društvo športno šolo Posavje -Nogobikci in kupca ter ima značaj pogodbe. Naročilo skupaj z računom se hrani v prostorih podjetja.

Plačilni pogoji

Društvo športna šola Posavje omogoča nakup blaga s predračunom preko plačila z bančnim nakazilom in z gotovinskim plačilom računa. Če izberete plačilo po predračunu, vam bomo na e-mail poslali predračun in ko bo le-ta plačan, vam bomo poslali potrdilo naročene artikle in originalen račun.

Dokler kupnina ni poravnana v celoti, nakup ni dokončen.

Cene

Cene so izražene v evrih (EUR) in ne vključujejo davka – DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1.

Pridržujemo si pravico do sprememb cen ter pravico do napake pri objavi cene.

Vračilo blaga

Kupec ima pravico odstopiti od pogodbe o nakupu v 15 dneh od naročila na tretma in sicer, da o odstopu v roku 15-ih dni pisno obvesti klub.

Varovanje osebnih podatkov

Kupec dovoljuje, da nogometni klub vzpostavi, vodi, vzdržuje in upravlja s pridobljenimi osebnimi podatki. Podatke, ki jih posredujete na tej spletni strani, zbiramo izključno za interne potrebe ali izvedbo naročila. Zavezujemo se, da bomo s podatki ravnali v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov ter da bomo vse podatke uporabljali izključno za lastno evidenco in jih v nobenem primeru ne bomo posredovali tretji osebi. Več o varovanju osebnih podatkov, si preberite na zavihku Varovanje osebnih podatkov.

Druga določila

Kupcu pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.

Vsi tu navedeni pogoji in pravila so zavezujoči za kupca in nogometni klub.

V primeru, da se med nakupom pojavijo težave, nas o tem prosimo nemudoma obvestite na elektronski naslov info@nkkrskoposavje.si.

Krško, januar 2024